The Programme

MEET IN SPAIN
ROADSHOW BELGIË

Het Spain Convention Bureau en de Spaanse Dienst voor Toerisme nodigen je uit voor een avondevent vol inspiratie op 28 oktober in Antwerpen. Kom netwerken met onze partners uit Barcelona, Benidorm, Bilbao, Elche, Gran Canaria, Madrid, Málaga, Murcia, Salamanca, San Sebastián, Sevilla, Sitges en Valencia.  Wij vertellen je meer over de aanwezige bestemmingen maar ook over verrassende plekjes voor een volgende meeting of incentive. 

 

Proef van Spanje, de eeuwenoude geschiedenis en de moderne topinfrastructuur. Leg de lippen aan een traditionele porrón om alvast in de stemming te komen, volg onze boeiende presentaties, netwerk met de aanwezige partners tijdens de workshop en geniet van een zittend dinner van Michelin sterrenchef Tim Meuleneire. 

 

Dit wordt een uitstekende gelegenheid voor alle MICE-kantoren en corporate meeting planners om één van de meest populaire bestemmingen ter wereld te herontdekken. 

Meet in Spain
Enjoy Great Experiences

Meetings & Incentives Roadshow
28 oktober 2019
18:00 - 22:00

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens dit event ontdek je hoe het Spain Convention Bureau jou kan helpen om tijd en geld te besparen. Je krijgt nieuwe inzichten in het meeting & incentive aanbod van Spanje met alle info over de sterkste troeven maar ook over verrassende plekken en productinnovaties. 


Niet minder dan 13 conventiebureaus kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Elk van hen zal je meenemen in de ins en outs van hun bestemming tijdens interessante presentaties en één-op-één gesprekken. Tijdens een opwarmsessie probeer je de wijn in de mond te gieten tijdens een traditionele porrón workshop. Plezier verzekerd! Zo brengen we de smaakpapillen op gang en kom je meteen in de juiste stemming. Na de presentaties en workshop schuif je aan tafel en geniet je van een 4-gangen maaltijd van sterrenchef Tim Meuleneire.

 

 

 

Programma

  • 18:00 - 18:30 Verwelkoming met hapje en drankje

  • 18:30 - 19:15 Leuke porrón wijnworkshop en contacten met de partners

  • 19:15 - 20:30 Inspirerende korte presentaties door de aanwezige bestemmingen en workshop

  • 20:30 - 22:00 Zittend sterrendiner en netwerken 

 

 

Locatie - Editie België
28 oktober 2019 - Antwerpen

Relais & Châteaux FRANQ

Kipdorp 10/12

2000 Antwerpen

 

Historische charme met een hedendaagse urban-chique, Hotel Franq is een bijzondere plek in Antwerpen. Een nieuw, luxueus boetiekhotel met gastronomisch restaurant als eerste Relais & Châteaux in de stad.  

www.hotelfranq.com

Neem deel op 28 oktober
Meet in Spain, Meetings & Incentives Roadshow

Inschrijvingsformulier Antwerpen
28 oktober, Meetings & Incentives Roadshow
 

C/ Nuncio, 8 

28005 Madrid

Spain
+34 913643700 
scb@femp.es 

http://scb.es

Kantoor België

Kunstlaan 52 

1000 Brussel

+32 2 280 13 27

bruselas@tourspain.es

www.spain.info

Kantoor Nederland

Laan van Meerdervoort 8A

2517 AJ Den Haag

+31 70 346 5900

infolahaya@tourspain.es

www.spain.info

This event has been established in collaboration with KonsulTra bvba