The Programme

MEET IN SPAIN
ROADSHOW NEDERLAND

Het Spain Convention Bureau en het Spaans Verkeersbureau nodigen je uit voor een avondevent vol inspiratie op 29 oktober in Amsterdam. Kom netwerken met onze partners uit Barcelona, Benidorm, Bilbao, Elche, Gran Canaria, Madrid, Málaga, Murcia, Salamanca, San Sebastián, Sevilla, Sitges en Valencia.  Wij vertellen je meer over de aanwezige bestemmingen maar ook over verrassende plekjes voor een volgende meeting of incentive. 

 

Proef van Spanje, de eeuwenoude geschiedenis en de moderne topinfrastructuur. Leg de lippen aan een traditionele porrón om alvast in de stemming te komen, volg onze boeiende presentaties, netwerk met de aanwezige partners tijdens de workshop en geniet van een heerlijk walking dinner. 

 

Dit wordt een uitstekende gelegenheid voor alle MICE-kantoren en corporate meeting planners om één van de meest populaire bestemmingen ter wereld te herontdekken. 

Meet in Spain
Enjoy Great Experiences

Meetings & Incentives Roadshow
29 oktober 2019
18:00 - 22:00

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens dit event ontdek je hoe het Spain Convention Bureau jou kan helpen om tijd en geld te besparen. Je krijgt nieuwe inzichten in het meeting & incentive aanbod van Spanje met alle info over de sterkste troeven maar ook over verrassende plekken en productinnovaties. 


Niet minder dan 13 conventiebureaus kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Elk van hen zal je meenemen in de ins en outs van hun bestemming tijdens interessante presentaties en één-op-één gesprekken. Tijdens een opwarmsessie probeer je de wijn in de mond te gieten tijdens een traditionele porrón workshop. Plezier verzekerd! Zo brengen we de smaakpapillen op gang en kom je meteen in de juiste stemming. Na de presentaties en workshop geniet je van een verfijnde walking dinner. 

 

 

 

Programma

  • 18:00 - 18:30 Verwelkoming met hapje en drankje

  • 18:30 - 19:15 Leuke porrón wijnworkshop en contacten met de partners

  • 19:15 - 20:30 Inspirerende korte presentaties door de aanwezige bestemmingen en workshop

  • 20:30 - 22:00 Verfijnde walking dinner en netwerken 

 

 

Locatie - Editie Nederland
29 oktober 2019 - Amsterdam

Hotel Arena

's-Gravesandestraat 55

1092 AA Amsterdam

 

Een rijke historie en prachtige ligging,  dat maakt Hotel Arena zo uniek. Eén van de meest bijzondere hotels in Amsterdam te midden van het groen. Het monumentaal pand vormt een oase van rust, in het centrum van de stad. 

www.hotelarena.nl

Neem deel op 29 oktober
Meet in Spain, Meetings & Incentives Roadshow

Inschrijvingsformulier Amsterdam
29 oktober, Meetings & Incentives Roadshow
 

C/ Nuncio, 8 

28005 Madrid

Spain
+34 913643700 
scb@femp.es 

http://scb.es

Kantoor België

Kunstlaan 52 

1000 Brussel

+32 2 280 13 27

bruselas@tourspain.es

www.spain.info

Kantoor Nederland

Laan van Meerdervoort 8A

2517 AJ Den Haag

+31 70 346 5900

infolahaya@tourspain.es

www.spain.info

This event has been established in collaboration with KonsulTra bvba